Εύβοια Φωτιά - Φωτιά στην Εύβοια: Σπάνε πόρτες για τυχόν εγκλωβισμένους ... / Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18

Εύβοια Φωτιά - Φωτιά στην Εύβοια: Σπάνε πόρτες για τυχόν εγκλωβισμένους ... / Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι πολύ μεγάλη καθώς επιχειρούν 240 πυροσβέστες με 65 οχήματα, δημοτικές και εθελοντικές οργανώσεις. Εντάθηκαν οι άνεμοι τα ξημερώματα. Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της πέμπτης στην κάρυστο, στην εύβοια. Άνιση μάχη με τη φωτιά και στο νότιο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες.

Σε επαγρύπνηση η πυροσβεστική για την πυρκαγιά σε εύβοια και βαρνάβα. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Ο δήμαρχος ζητά από τους πολίτες να εκκενώσουν άμεσα το. Στη σημερινή ενημέρωση της γγππ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, υπενθύμισε ότι μέσω του 112 εστάλησαν τρεις ειδοποιήσεις για. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις.

Φωτιά στην Εύβοια: «Καιγόμαστε, μας έχουν αφήσει στο έλεος ...
Φωτιά στην Εύβοια: «Καιγόμαστε, μας έχουν αφήσει στο έλεος ... from www.ieidiseis.gr
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στην εύβοια και το σκηνικό μοιάζει εφιαλτικό μετά την αναζωπύρωση του μετώπου ανάμεσα σε σκεπαστή και κουρκουλούς. Στη σημερινή ενημέρωση της γγππ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, υπενθύμισε ότι μέσω του 112 εστάλησαν τρεις ειδοποιήσεις για. Σύμφωνα με το evima, οι τοπικές αρχές καλούν τους κατοίκους Η φωτιά στη βόρεια εύβοια καίει για τρίτη ημέρα και συνολικά έχουν εκκενωθεί 25 οικισμοί στην περιοχή! Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Σπίτια έχουν παραδοθεί στη μανία της φωτιάς και κάτοικοι που διέμεναν στην περιοχή ροβιές έχουν απομακρυνθεί από το σημείο. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες.

Ξεριζωμός γης και ανθρώπων στην εύβοια, την φυσική ασπίδα της αττικής που φλέγεται ανυπεράσπιστη, για έκτη μέρα, με τις μέρες να γίνονται νύχτες από την καπνιά που κρύβει τον ήλιο, που απλώνεται σε όλη τη χώρα, που μεταφέρει την οσμή του θανάτου δασών, σπαρτών, νοικοκυριών που ποτέ δεν θα αναγεννηθούν, γιατί η γη καίγεται βαθιά μέσα της, τα δέντρα πυρακτώθηκαν μέχρι τις ρίζες και η κλιματική αλλαγή δεν είναι η μόνη υπεύθυνη για αυτόν τον όλεθρο.

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της πέμπτης στην κάρυστο, στην εύβοια. Καλύτερη η εικόνα σε νιμπορειό και. Παραμένει σε πλήρη εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στη δάφνη ευβοίας, με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα. Ξεριζωμός γης και ανθρώπων στην εύβοια, την φυσική ασπίδα της αττικής που φλέγεται ανυπεράσπιστη, για έκτη μέρα, με τις μέρες να γίνονται νύχτες από την καπνιά που κρύβει τον ήλιο, που απλώνεται σε όλη τη χώρα, που μεταφέρει την οσμή του θανάτου δασών, σπαρτών, νοικοκυριών που ποτέ δεν θα αναγεννηθούν, γιατί η γη καίγεται βαθιά μέσα της, τα δέντρα πυρακτώθηκαν μέχρι τις ρίζες και η κλιματική αλλαγή δεν είναι η μόνη υπεύθυνη για αυτόν τον όλεθρο. Κάνεις πλέον δεν μπορεί να εκτιμήσει προς τα πού θα κινηθεί η φωτιά πάνω από τη λίμνη της εύβοιας καθώς έχει αναπτύξει πολλά και. Σύμφωνα με το evima, οι τοπικές αρχές καλούν τους κατοίκους Οι φλόγες καίνε τα πάντα στην ιστιαία οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς με αποτέλεσμα η φωτιά να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα και να απειλεί πολλούς οικισμούς. Συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά στην εύβοια, με τις οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστούν οι φλόγες να είναι υπεράνθρωπες. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στην εύβοια και το σκηνικό μοιάζει εφιαλτικό μετά την αναζωπύρωση του μετώπου ανάμεσα σε σκεπαστή και κουρκουλούς. Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 Στη σημερινή ενημέρωση της γγππ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, υπενθύμισε ότι μέσω του 112 εστάλησαν τρεις ειδοποιήσεις για. Εικόνες αποκάλυψης και στην εύβοια όπου η φωτιά συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη για τρίτη ημέρα. Σε επαγρύπνηση η πυροσβεστική για την πυρκαγιά σε εύβοια και βαρνάβα.

Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις. Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας. Ξεριζωμός γης και ανθρώπων στην εύβοια, την φυσική ασπίδα της αττικής που φλέγεται ανυπεράσπιστη, για έκτη μέρα, με τις μέρες να γίνονται νύχτες από την καπνιά που κρύβει τον ήλιο, που απλώνεται σε όλη τη χώρα, που μεταφέρει την οσμή του θανάτου δασών, σπαρτών, νοικοκυριών που ποτέ δεν θα αναγεννηθούν, γιατί η γη καίγεται βαθιά μέσα της, τα δέντρα πυρακτώθηκαν μέχρι τις ρίζες και η κλιματική αλλαγή δεν είναι η μόνη υπεύθυνη για αυτόν τον όλεθρο. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι πολύ μεγάλη καθώς επιχειρούν 240 πυροσβέστες με 65 οχήματα, δημοτικές και εθελοντικές οργανώσεις. Η φωτιά στη βόρεια εύβοια καίει για τρίτη ημέρα και συνολικά έχουν εκκενωθεί 25 οικισμοί στην περιοχή!

Φωτιά τώρα στην Εύβοια
Φωτιά τώρα στην Εύβοια from www.ieidiseis.gr
Κάνεις πλέον δεν μπορεί να εκτιμήσει προς τα πού θα κινηθεί η φωτιά πάνω από τη λίμνη της εύβοιας καθώς έχει αναπτύξει πολλά και. Φωτιά στη χαλκίδα κοντά σε σπίτια εικόνες&βίντεο συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 25.07.2021 | 15:34 φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη χαλκίδα. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις. Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Άνιση μάχη με τη φωτιά και στο νότιο. Εικόνες αποκάλυψης και στην εύβοια όπου η φωτιά συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη για τρίτη ημέρα. Συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά στην εύβοια, με τις οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστούν οι φλόγες να είναι υπεράνθρωπες. Το ένα κινήθηκε από το κυπαρίσσι και το δεύτερο από το χωριό σήμια.

Σας παρακαλώ βοηθήστε, καιγόμαστε στον κρυονερίτη οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που παρέμεινε στο χωριό, παρά την.

Στη σημερινή ενημέρωση της γγππ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, υπενθύμισε ότι μέσω του 112 εστάλησαν τρεις ειδοποιήσεις για. Οι φλόγες καίνε τα πάντα στην ιστιαία οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς με αποτέλεσμα η φωτιά να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα και να απειλεί πολλούς οικισμούς. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Σπίτια έχουν παραδοθεί στη μανία της φωτιάς και κάτοικοι που διέμεναν στην περιοχή ροβιές έχουν απομακρυνθεί από το σημείο. Σε επαγρύπνηση η πυροσβεστική για την πυρκαγιά σε εύβοια και βαρνάβα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στην εύβοια και το σκηνικό μοιάζει εφιαλτικό μετά την αναζωπύρωση του μετώπου ανάμεσα σε σκεπαστή και κουρκουλούς. Εικόνες αποκάλυψης και στην εύβοια όπου η φωτιά συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη για τρίτη ημέρα. Συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά στην εύβοια, με τις οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστούν οι φλόγες να είναι υπεράνθρωπες. Φωτιά στη χαλκίδα κοντά σε σπίτια εικόνες&βίντεο συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 25.07.2021 | 15:34 φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη χαλκίδα. Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 Ξεριζωμός γης και ανθρώπων στην εύβοια, την φυσική ασπίδα της αττικής που φλέγεται ανυπεράσπιστη, για έκτη μέρα, με τις μέρες να γίνονται νύχτες από την καπνιά που κρύβει τον ήλιο, που απλώνεται σε όλη τη χώρα, που μεταφέρει την οσμή του θανάτου δασών, σπαρτών, νοικοκυριών που ποτέ δεν θα αναγεννηθούν, γιατί η γη καίγεται βαθιά μέσα της, τα δέντρα πυρακτώθηκαν μέχρι τις ρίζες και η κλιματική αλλαγή δεν είναι η μόνη υπεύθυνη για αυτόν τον όλεθρο. This is a modal window. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι πολύ μεγάλη καθώς επιχειρούν 240 πυροσβέστες με 65 οχήματα, δημοτικές και εθελοντικές οργανώσεις.

Εντάθηκαν οι άνεμοι τα ξημερώματα. Σας παρακαλώ βοηθήστε, καιγόμαστε στον κρυονερίτη οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που παρέμεινε στο χωριό, παρά την. Η φωτιά στη βόρεια εύβοια καίει για τρίτη ημέρα και συνολικά έχουν εκκενωθεί 25 οικισμοί στην περιοχή! Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στην εύβοια και το σκηνικό μοιάζει εφιαλτικό μετά την αναζωπύρωση του μετώπου ανάμεσα σε σκεπαστή και κουρκουλούς. Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας.

Φωτιά στην Εύβοια: Εκκενώνονται οι Κεχριές - Δυσκολεύονται ...
Φωτιά στην Εύβοια: Εκκενώνονται οι Κεχριές - Δυσκολεύονται ... from www.newmoney.gr
Ο δήμαρχος ζητά από τους πολίτες να εκκενώσουν άμεσα το. Παραμένει σε πλήρη εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στη δάφνη ευβοίας, με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα. Στη σημερινή ενημέρωση της γγππ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, υπενθύμισε ότι μέσω του 112 εστάλησαν τρεις ειδοποιήσεις για. Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας. Σας παρακαλώ βοηθήστε, καιγόμαστε στον κρυονερίτη οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που παρέμεινε στο χωριό, παρά την. Οι φλόγες καίνε τα πάντα στην ιστιαία οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς με αποτέλεσμα η φωτιά να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα και να απειλεί πολλούς οικισμούς. Συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά στην εύβοια, με τις οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστούν οι φλόγες να είναι υπεράνθρωπες. Βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν προς το χωριό τους αφού εκεί συγκλίνουν δύο μέτωπα.

Η φωτιά στη βόρεια εύβοια καίει για τρίτη ημέρα και συνολικά έχουν εκκενωθεί 25 οικισμοί στην περιοχή!

Εντάθηκαν οι άνεμοι τα ξημερώματα. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Σε επαγρύπνηση η πυροσβεστική για την πυρκαγιά σε εύβοια και βαρνάβα. Σας παρακαλώ βοηθήστε, καιγόμαστε στον κρυονερίτη οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που παρέμεινε στο χωριό, παρά την. Στη σημερινή ενημέρωση της γγππ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, υπενθύμισε ότι μέσω του 112 εστάλησαν τρεις ειδοποιήσεις για. Η φωτιά στη βόρεια εύβοια καίει για τρίτη ημέρα και συνολικά έχουν εκκενωθεί 25 οικισμοί στην περιοχή! Το ένα κινήθηκε από το κυπαρίσσι και το δεύτερο από το χωριό σήμια. Οι φλόγες καίνε τα πάντα στην ιστιαία οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς με αποτέλεσμα η φωτιά να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα και να απειλεί πολλούς οικισμούς. Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας. Συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά στην εύβοια, με τις οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστούν οι φλόγες να είναι υπεράνθρωπες. Καλύτερη η εικόνα σε νιμπορειό και. This is a modal window. Βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν προς το χωριό τους αφού εκεί συγκλίνουν δύο μέτωπα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama