Ταλιμπαν Καμπουλ : Tbbrusmie3uv M : Τα οποία είναι πλέον ο πρώτος στόχος των.

Ταλιμπαν Καμπουλ : Tbbrusmie3uv M : Τα οποία είναι πλέον ο πρώτος στόχος των.. Μπαίνουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Προ των πυλών της καμπούλ οι ταλιμπάν. Νωρίτερα, κατέλαβαν την πόλη στρατηγικής. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών. Νωρίτερα εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι έδωσαν. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, όπου οι ταλιμπάν προελαύνουν, αποκτώντας τον έλεγχο ολοένα και περισσότερων περιοχών, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία.

Xiatlvsam 6um
Xiatlvsam 6um from www.capital.gr
Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Μπαίνουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward sτους δρόμους της καμπούλ καθώς οι. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το. .οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν.

Νωρίτερα εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι έδωσαν.

Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Καμπούλ βρετανία ηπα ταλιμπάν αφγανιστάν tags την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής. Νωρίτερα εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι έδωσαν. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Ο διασυρμός των ηπα και του τζο μπάιντεν φαίνεται πως συνεχίζεται στο αφγανιστάν, καθώς το βράδυ οι ταλιμπάν, προχώρησαν κι άλλο και πλέον βρίσκονται στα 20 χιλιόμετρα από την καμπούλ. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, όπου οι ταλιμπάν προελαύνουν, αποκτώντας τον έλεγχο ολοένα και περισσότερων περιοχών, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού.

Μπαίνουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τακτική των ταλιμπάν να ανοίγουν τις φυλακές σε όποια πόλη η μεγαλύτερη φρίκη έγκειται στα κορίτσια της καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού.

Xsownhho8fgo7m
Xsownhho8fgo7m from www.kathimerini.gr
Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Μπαίνουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τακτική των ταλιμπάν να ανοίγουν τις φυλακές σε όποια πόλη η μεγαλύτερη φρίκη έγκειται στα κορίτσια της καμπούλ.

Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν.

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, όπου οι ταλιμπάν προελαύνουν, αποκτώντας τον έλεγχο ολοένα και περισσότερων περιοχών, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Νωρίτερα εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι έδωσαν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τακτική των ταλιμπάν να ανοίγουν τις φυλακές σε όποια πόλη η μεγαλύτερη φρίκη έγκειται στα κορίτσια της καμπούλ. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Νωρίτερα, κατέλαβαν την πόλη στρατηγικής. Προ των πυλών της καμπούλ οι ταλιμπάν.

Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Νωρίτερα, κατέλαβαν την πόλη στρατηγικής. Καμπούλ βρετανία ηπα ταλιμπάν αφγανιστάν tags την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής.

Xb1il Aqsyrejm
Xb1il Aqsyrejm from newpost.gr
.οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν. Καμπούλ βρετανία ηπα ταλιμπάν αφγανιστάν tags την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, όπου οι ταλιμπάν προελαύνουν, αποκτώντας τον έλεγχο ολοένα και περισσότερων περιοχών, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο.

«οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ.

«οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Την ώρα που οι ταλιμπάν βρίσκονται στις πύλες της καμπούλ, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της βρετανίας, ο εργατικός κιρ στάρμερ ζήτησε τη αφγανιστάν: Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Μπαίνουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, τη στιγμή που οι ηνωμένες πολιτείες απομακρύνουν διπλωμάτες από την. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Νωρίτερα εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι έδωσαν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Οι ταλιμπάν συνέχισαν την επέλασή τους στο αφγανιστάν και τελικά έφτασαν σήμερα στην καμπούλ.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama